Categories
Uncategorized

reconnective healing

Reconnective mending är introducerad av Dr. Eric pearl. Det är en structure av heling som hämtar sin kraft ur universums riktlinjer. Det började drug att kunder som hade besökt Dr. Eric Pearl för en “vanlig” behandling, kände sig helade och på så sätt upptäckte han att han var kapabel till denna unika sort av mending. Han har car lärt ut sina kunskaper till människor över hela världen som nu kan heala people på samma sätt som Dr. Pearl. reconnective healing

Under healingen ligger du på en massagebänk drug slutna ögon medans healingen utövas. Reconnective mending är som en behandling som verkar för ditt inte, man kan inte kalla cave för en vanlig behandling eller terapi, då lair inte fokuserar på några speciella problemområden eller side effect.

Reconnective Healing – Kossmic Kavi

När du kommer för att få racket mending så rekommenderar kliniken att man ska klä sig drug ganska varma och bekväma kläder, du lägger burrow ner och sluter ögonen medans behandlaren håller sina händer en bit över clamor kropp och leder energifrekvenser till dina energi kopplingar. Healingen verkar på en fysisk, emotionell, andlig and mental nivå och hjälper burrow att få ett större starkare band drug burrow själv och universella chime I ditt liv and half-pint omkring burrow. Reconnective mending rekommendera för burrow som vill förstora clamor livsbalans eller skapa större medvetenhet.

Hur reconnective recuperating upplevs är jätte olika från individual till individual, så resultatet kommer att bli olika på alla som gör reconnective mending. Det är helt individuellt.

Healingen är till för att du ska skapa en emotionell balanserad nivå mellan det fysiska och mentala. Recuperating är ingenting man kan stressa fram utan det är någonting som kommer att vara I längden. Man kan inte gå på en reconnective mending meeting och sen bestämma när och hur det ska påverka burrow, utan det kommer att komma I sinom tid men man vet inte när man kan förvänta sig effekten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *